20
Jan

ZAMOLBA ZA ODOBRENJE PROVEDBE REKREATIVNOG KLIZANJA KLUBOVA

on Wednesday, 20 January 2021 10:01.

Zagrebački savez hokeja na ledu dana 07.12.2020., uputio je dopis Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo-HZJZ, zamolbu za provedbu rekreativnog klizanja klubova (zahtjev za treninge nižih kategorija). Dostavljamo presliku zahtjeva i odgovor stožera.

ZAHTJEV ZA PROVEDBU REKREATIVNOG KLIZANJA

ODGOVOR HZJZ-a

13
Jan

Mamuti na čelu kolone

on Wednesday, 13 January 2021 11:31.

Ilustracija i članak u potpunosti su preuzeti sa portala hrhokej.net Autor:Drax

Munje su u posljednjoj utakmici drugog kruga prvenstva Hrvatske na Velesajmu ugostile vodeću momčad lige, Mladost. "Mamuti" su poveli već u drugoj minuti, a do sredine prve trećine su imali tri gola prednosti. Mladostaši su do prvog odmora povećali razliku na četiri pogotka i praktički osigurali pobjedu. Munje su se u nastavku susreta nešto bolje nosile s "mamutima", ali su do sredine druge trećine primile još dva zgoditka. "Munjama" je nešto kasnije ipak pošlo za rukom zatresti mrežu no Mladost je ubrzo vratila razliku na šest pogodaka. Mladostaši su posljednju trećinu proveli pretežito na polovici domaćih no nije im pošlo za rukom postići više od jednog zgoditka za konačnih 8:1.

30
Nov

Preminuo Zlatko Smoljan

on Monday, 30 November 2020 14:19.

U utorak je u 78. godini života preminuo dugogodišnji predsjednik Mladosti i predsjednik ZSHL-a Zlatko Smoljan. Posljednji ispraćaj bit će u srijedu, 2. prosinca 2020. godine u 13:20 sati na groblju Mirogoj uz propisane epidemiološke mjere.
Khl Mladost izražava duboku sućut obitelji, rodbini i prijateljima preminulog Zlatka Smoljana!

10
Dec

Preokretom do odluke

on Thursday, 10 December 2020 12:19.

Ilustracija i članak u potpunosti su preuzeti sa portala hrhokej.net Autor:Drax

Juniori Mladosti su na Velesajmu uzvratili Medveščaku za poraz na Šalati. U utakmici koja je obilovala prigodama, "medvedi" su u drugom dijelu prve trećine stekli prednost s dva uzastopna zgoditka. Mladost je smanjila zaostatak tik pred odlazak na prvi odmor. Nastavak susreta donosi ofanzivu "mamuta" koji tri put zaredom pogađaju mrežu i preuzimaju utakmicu u svoje ruke. Medveščak je uhvatio priključak u završnici trećine pa se neizvjesnost protegnula i u posljednju trećinu. Mladost je u prvoj minuti posljednje trećine povećala prednost, zatim u istoj minuti primila pogodak, a onda u idućoj minuti ponovo otišla na dva razlike. "Medvedi" su se pokušali vratiti u utakmicu no sredinom trećine primaju još jedan zgoditak. Premda je Medveščak ubrzo smanjio zaostatak, "mamuti" su do kraja susreta sačuvali vodstvo i na kraju slavili sa 7:5.

27
Nov

OBUSTAVA TRENIRANJA I EPIDEMILOŠKE MJERE

on Friday, 27 November 2020 22:17.

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske Hrvatski savez hokeja na ledu od 00:00 sati u subotu, 28. studenog 2020. do 21. prosinca 2020. godine obustavlja sva natjecanja i trenažne procese osim za seniore / seniorke koji / koje nastupaju u najvišem stupnju natjecanja (Prvenstvo Hrvatske u hokeju na ledu za seniore / seniorke).
Odluka stupa na snagu u 00:00 sati u subotu, 28. studenog 2020. godine.
Boris Jurić
Predsjednik HSHL

OBUSTAVA NATJECANJA I TRENIRANJA

EPIDEMIOLOŠKE MJERE OD 28.11.2020.

RBA

 

limes plus gray

We have 41 guests and no members online