18
Feb

9. OTVORENO PRVENSTVO GRADA ZAGREBA - kratak osvrt na turnir

. Posted in Novosti

U subotu i nedjelju, 16. i 17. veljače 2013. na za Zagrebačkom velesajmu, u organizaciji ZSHLa i KHL Mladosti a pod pokroviteljstvom grada Zagreba i gradonačelnika , održano je 9. OTVORENO PRVENSTVO GRADA ZAGREBA. Samoj ceremoniji i otvaranju, prisustvovao je osobno i gradonačelnik grada g. Milan Bandić koji je ujedno i otvorio prvenstvo te održao prigodan govor.

Gradonacelnik16.02.2013 0001

Na prvenstvu je učestvovalo 16 ekipa a u konačnici je ukupno bilo oko 220 malih hokejaša iz Srbije, Slovenije, Austrije, Slovačke i Hrvatske. To su Zvolen iz Slovačke, Maribor i Celje iz Slovenije, Beostar, Crvena Zvezda i Taš iz Srbije te KHL Medvešćak, KHL Sisak KHL Zagreb i KHL Mladost iz Hrvatske.

Pobjednici turnira zapravo su svi… Mali hokejaši i njihovi roditelji koji su strpljivo bodrili svoje sinove i kćeri uz hladan led od ranih jutarnjih sati do kasno uvečer…

Također, u sklopu turnira održan je i ITAK ICE HOCKEY SKILL COMPETITION u disciplini brzog klizanja i tehnici vođenja paka. Pobjednik u disciplini brzog klizanja bio je član KHL Mladosti Vito Idžan, a pobjednik u tehnici vođenja paka bio je igrač HDK Maribor Žan Mojzer.

Itak skill competition16.02.2013 0006 Itak skill competition16.02.2013 0007

U nedjelju 17.02. 2013. turnir je zatvorio g. Nikola Švigir, predsjednik Hrvatskog saveza hokeja na ledu koji je podijelio pehare svim ekipama, te seniorski igrači KHL Mladosti a koji su ujedno i članovi Hrvatske reprezentacije u hokeju na ledu, koji su svojim mlađim kolegama podijelili medalje.
Ovim putem, zahvaljujemo se svim sponzorima i donatorima koji su pomogli da se ovo prvenstvo održi i da mali oklopnici dobiju prigodne poklone i odu sa turnira i lijepim uspomenama.

Otvaranje16.02.2013 0005

Iduće godine, vidimo se na 10. OTVORENOM PRVENSTVU GRADA ZAGREBA !!

Pozdravni govor gradonačelnika g. Milana Bandića

govor milana bandica from Tomislav Gorsic on Vimeo.

RBA

 

limes plus gray