24
Feb

11. OTVORENO PRVENSTVO GRADA ZAGREBA

. Posted in Novosti

Za vikend 21. i 22. veljače 2015. na klizalištu Zagrebačkog velesajma, održano je 11. otvoreno prvenstvo grada Zagreba u hokeju na ledu u organizaciji ZSHL-a i KHL Mladost.
Nastupilo je 11 klubova sa po dvije ekipe. Novost je u tome da je po prvi puta organizirano natjecanje za kategoriju U8 i U10.
Sudjelovale su ekipe UTE iz Mađarske, HK Crvena zvezda, HK Partizan i HK Beostar iz Srbije, Vukovi iz BiH, HK Triglav i Slavija iz Slovenije te KHL Sisak, KHL Medveščak, KHL Zagreb i KHL Mladost iz Hrvatske. Sveukupno je bilo oko 300 djece koja su se međusobno borila i igrala za što bolju poziciju.
Sudjelovanje i igranje nekih naših igrača iz kategorije U10 u prvenstvu Slovenije za mlađe kadete, pokazalo se kao dobar potez za tu kategoriju. Naime uz izuzetan rad trenera te uz svakodnevne treninge i igranja utakmica, prve momčadi KHL Mladosti, KHL Zagreba i KHL Medveščaka bili su uvjerljivo najuspješnije na turniru…

Još jednom se zahvaljujemo svima koji su došli i borili se na ovom turniru, kao i sponzorima i donatorima koji su nam pomogli da se ovaj turnir održi te da gosti odu puni dojmova. Nadamo se da smo uspjeli u tome.

Vidimo se i dogodine…

A kako nam je bilo, pogledajte u galerij…

  No images found.

RBA

 

limes plus gray