06
Dec

MAMUTI TVRD ORAH ZA MEDVJEDE

. Posted in Novosti

Kreirano Utorak, 05 Prosinac 2017 00:48 Napisao/la Aleksandar (članak je u potpunosti preuzet sa Hrvatskog hokejaškog portala)

Zadnju utakmicu u studenom na zagrebačkim klizalištima odigrali su mlađi kadeti. Gužva na zagrebačkom ledu natjerala je Medveščaka i Mladosti da svoju utakmicu četrnaestog kruga natjecanja u IHL-u odigraju unaprijed  na Šalati. Desetoplasirani "medvjedi" pod otvorenim nebom dočekali su vodeću momčad lige "mamute", ekipu iz susjedne svlačionice. Sve što je tablica pokazivala prije utakmice pokazalo se i na utakmici. Mladost je izvukla pouku iz nonšalantnog ulaska u utakmicu protiv Zagreba koja ih je umalo koštala bodova pa ovaj put nisu dozvolili nikakvo iznenađenje. Zabili su već u devetoj sekundi utakmice i u prvih pet minuta napravili razliku. Unatoč toplo, hladnoj igri u nastavku svoju su prednost kontinuirano dizali do 10:0. Jedini pogodak domaćinu dozvolili su tek na samom kraju utakmice, Niko Sitar zabio je za Medveščak petnaest sekundi prije kraja. Strijelce "mamuta" predvodio je kapetan Bruno Idžan sa šest golova. Po jednom su mrežu "medvjeda" zatresli Roko Goršić, Mihael Šarčević, Matko Idžan i Patrik Šmejkal.

 


Utakmica Zagreba i Crvene Zvezde je odgođena pa dvoboj "medvjeda" i "mamuta" ostao jedini nastup naših mlađih kadeta u Internacionalnoj hokejaškoj ligi. Do slijedećih utakmica  pričekati će desetak dana, no malo veći odmor nije na odmet. U zadnjih šest dana Medveščak je odigrao tri, a Mladost četiri utakmice. Pravi mali profesionalci. Raspored im je gušći od seniora.

       
        Zagreb, klizalište Šalata, 30.studeni 2017
        IHL utakmica broj 109, gledatelja 63
        Suci: Saković

                
        KHL MEDVEŠČAK U12 - KHL MLADOST U12  1:10 (0:4,0:4,1:2)

        
        Medveščak: Makovac, Penzer - Belančić Farkaš, Farac, Galeković, Grošić, Jandrić, Janković, Kešina, Kokorić, Kurjaković, Muratović, Pintur, Piršer, Pranjić, Rožman, Saletović, Šavorić, Šibenik, Sitar, Soldić, Soldo. Trener: Jurković, Radotić
        Mladost: Stojanović, H.Debeljak - Buljeta, F.Debeljak, Goršić, B.Idžan, M.Idžan, Mandušić, Marojević, Najdanović, Šarčević, Šimunković, Šmejkal, Štefanac, Tukulj, Varga, Zdilar.Treneri: Janjatović, Cerovečki
        


        Strijelci
        0:1 MLA Goršić (B.Idžan) 1'
        0:2 MLA Šarčević (Buljeta) 2'
        0:3 MLA M.Idžan 4'
        0:4 MLA B.Idžan (Goršić) 5'
        0:5 MLA B.Idžan 18'
        0:6 MLA B.Idžan (Goršić) 24'
        0:7 MLA B.Idžan 25'
        0:8 MLA Šmejkal (Buljeta) 30'
        0:9 MLA B.Idžan (Šmejkal) 32' SH1
        0:10 MLA B.Idžan 45'
        1:10 MDV Sitar 45'
        


        Udarci na gol
        Medveščak 8
        Mladost 43
        


        Isključenja
        Medveščak 16 min (Jandrić 10)
        Mladost 6 min

RBA

 

limes plus gray