12
Nov

Vihor u Pioniru

. Posted in Novosti

 

Za vikend 03. i 04. studenog 2018, u ledenoj dvorani Pionir u Beogradu, održao se četvrti memorijal "Mirko Holbus" za igrače u kategoriji U8 i U10 u organizaciji HK Partizan. Sudjelovalo je deset ekipa iz regije: HK Partizan, HK Crvena Zvezda, HK Spartak, HK Vukovi, KHL Medveščak, KHL Mladost, KHL Zagreb, HK Olimpija, Marbo, Admin te Serbian girls kao jedina u potpunosti ženska ekipa. Na samom turniru, naglasak je stavljen na curice i igračice hokeja a kojih je bilo preko četrdesetak među kojima je bila i naša Tea Vinković (KHL Mladost) te trenerica Medarda Pack.


KHL Mladost nastupila je na turniru sa jednom ekipom U8 i dvije ekipe U10 te je svaka odigrala preko deset utakmica u dva dana. Ekipa U10 ostvarila je odličan rezultat te sve utakmice odigrala sa pozitivom osim zadnje utakmice u finalu a koju su izgubili od HK Olimpije te time osvojili odlično drugo mjesto.
Od tristotinjak sudionika, naš Matko Idžan proglašen je najboljim igračem turnira te osvojio i lijepu nagradu. Čestitke Matku kao i cijeloj ekipi i stručnom vodstvu.

Matko Idžan


RBA

 

limes plus gray