• Upisi u školu hokeja su u tijeku
03
Feb

SPONZORI 13. OTVORENOG PRVENSTVA GRADA ZAGREBA


Osloni se na BIC

BIC školski pribor, pribor je za pisanje, crtanje i bojanje vrhunske kvalitete i izdržljivosti, koji potiče razvoj dječje kreativnosti.

BIC vole i djeca i roditelji, svatko ima svoje male razloge za to.

Djeca vole vesele i jarke boje, olovke i drvene bojice čiji se vrhovi ne lome i koje je lako naoštriti, flomastere i pastelne boje koje odlično odgovaraju svakoj ruci, čak i onoj najmanjoj. Roditeljima je od izuzetnog značaja djeci omogućiti kvalitetan, izdržljiv i dugotrajan školski pribor, koji ne ostavlja tragove na rukama, lako periv sa većine materijala,sa ciljem razvijanja i poticanja dječje mašte i kreativnog razvoja. Kvalitetan školski pribor po pristupačnim cijenama.

BIC pribor za pisanje, crtanje i bojanje prijatelj je svih veselih, razigranih i uspješnih mališana, na koga se i djeca i roditelji mogu osloniti – i sa velikim zadovoljstvom podržava i male hokejaše na 13. Otvorenom prvenstvu grada Zagreba u hokeju na ledu u organizaciji KHL „Mladost“.

Malim hokejašima i njihovim prijateljima BIC želi puno uspjeha na natjecanju i sretno djetinjstvo u veselim BIC bojama.


 


DONATORI

 

PRIVOLA

Poštovani članovi kluba,

dana 25.05.2018. stupio je zakon zvan GDPR (General Data Protection Regulation), zakon o zaštiti osobnih podataka. Shodno tome, da bi klub mogao objavljivati Vaše podatke, molimo sve one a koji nisu do sada to učinili, neka skinu obrazac sa stranica te neka ga pročitaju i potpišu. Punoljetne osobe mogu osobno potpisati a za maloljetne potpis trebaju dati roditelj ili skrbnik. Zahvaljujemo na razumijevanju.

>> Obrazac PRIVOLA <<

PRAVILNIK O ČLANARINAMA

Poštovani članovi,

od 01. rujna 2017. godine na snagu stupa novi pravilnik o članarinama. Pravilnik možete pročitati i vidjeti na ovom linku:

PRAVILNIK O ČLANARINAMA 01.09.2017.

KATEGORIZACIJA SPORTAŠA - PRISTOJBE

OBAVIJEST PODNOSITELJIMA ZAHTJEVA ZA KATEGORIZACIJU SPORTAŠA

>> VIŠE <<


 

RBA

 

limes plus gray

We have 21 guests and no members online