• Upisi u školu hokeja su u tijeku
03
Feb

SPONZORI 13. OTVORENOG PRVENSTVA GRADA ZAGREBA


Osloni se na BIC

BIC školski pribor, pribor je za pisanje, crtanje i bojanje vrhunske kvalitete i izdržljivosti, koji potiče razvoj dječje kreativnosti.

BIC vole i djeca i roditelji, svatko ima svoje male razloge za to.

Djeca vole vesele i jarke boje, olovke i drvene bojice čiji se vrhovi ne lome i koje je lako naoštriti, flomastere i pastelne boje koje odlično odgovaraju svakoj ruci, čak i onoj najmanjoj. Roditeljima je od izuzetnog značaja djeci omogućiti kvalitetan, izdržljiv i dugotrajan školski pribor, koji ne ostavlja tragove na rukama, lako periv sa većine materijala,sa ciljem razvijanja i poticanja dječje mašte i kreativnog razvoja. Kvalitetan školski pribor po pristupačnim cijenama.

BIC pribor za pisanje, crtanje i bojanje prijatelj je svih veselih, razigranih i uspješnih mališana, na koga se i djeca i roditelji mogu osloniti – i sa velikim zadovoljstvom podržava i male hokejaše na 13. Otvorenom prvenstvu grada Zagreba u hokeju na ledu u organizaciji KHL „Mladost“.

Malim hokejašima i njihovim prijateljima BIC želi puno uspjeha na natjecanju i sretno djetinjstvo u veselim BIC bojama.


 


DONATORI

 

Poziv - kandidati za U18 reprezentaciju

Poziv kandidatima za juniorsku (U18) reprezentaciju za IIHF Svjetsko prvenstvo za igrače do 18 godina  koje se od 02.04. do 08.04.2017. godine održava u Gangneungu, Koreja.

viewer

Download popisa 

KATEGORIZACIJA SPORTAŠA - PRISTOJBE

OBAVIJEST PODNOSITELJIMA ZAHTJEVA ZA KATEGORIZACIJU SPORTAŠA

>> VIŠE <<


 

POPIS KADETA ZA FINALE

Svi igrači s popisa moraju biti sat i pol prije utakmice u kabini i dvorani !!

>>POPIS<<


ITAK

 

RingeisLogo gray

limes plus gray

We have 106 guests and no members online