17
Feb

ODLUKA O ČLANARINAMA

on Wednesday, 17 February 2021 08:04. Posted in Škola

ODLUKA O ČLANARINAMA

UO KHL Mladosti-Zagreb donio je odluku kojom se članovi KHL MLADOSTI ZAGREB , kategorije škole hokeja, mlađi kadeti i kadeti oslobađaju plaćanja članarine za siječanj 2021. godine zbog nastale situacije s COVIDOM.

Molimo članove koji imaju bilo kakva dugovanja prema klubu do mjeseca prosinca 2020. da u što kraćem roku podmire svoje obveze kako bi klub mogao normalno funkcionirati.

Hvala na razumijevanju,
UO KHL Mladosti-Zagreb

>> ODLUKA O ČLANARINAMA SIJEČANJ 2021. <<

08
Aug

Treninzi

on Monday, 08 August 2011 15:34. Posted in Škola

Trening Velesajam0020

Treninzi u KHL Mlados, u zimskom periodu održavaju se na tri klizališta: Zagrebački velesajam, Dom sportova te Šalata. U ljetom periodu treninzi se odvijaju na Šalati te na Sveticama. S djecom rade iskusni treneri, svi sa završenim te položenim stručnim ispitima za rad s djecom i obavljanje trenerskih poslova.

Treninzi se odvijaju tri do četri puta tjedno, a svaki drugi vikend održavaju se turniri malih i velikih škola. Škola je podijeljena u tri kategorije: početnici, mala škola, velika škola.

Početnici su kategorija djece koja se prvi puta upoznaje s osnovama klizanja i hokeja na ledu.

Mala škola je kategorija djece koja nakon savladanog programa škole klizanja prelazi iz kategorije početnika u kategoriju male škole. Tu se prvi puta susreću sa hokejaškom opremom, radom s hokejaškim palicama i prvim utakmicama na malom igralištu kao i pravilima hokeja.

06
Aug

Upisi u školu hokeja

on Saturday, 06 August 2011 21:49. Posted in Škola

KHL MLADOST upisuje nove članove. 

Ako si dječak ili djevojčica i želiš trenirati i igrati hokej na ledu, imaš između 4 i 10 godina, javi se na broj telefona 091 450 5656 (Janje - trener)  na kojima možeš dobiti sve detaljnije informacije.

upisi u skolu 1048x250 v2

RBA

 

limes plus gray